Informacije o dostavi

Dobrodošli na stranicu Informacije o dostavi na solarneograde.com. Ovdje možete pronaći sve detalje o našim uslugama dostave kako biste mogli saznati više o procesu i uvjetima isporuke.

1. Metode dostave

Nudimo nekoliko različitih metoda dostave kako bismo osigurali da vaši proizvodi stignu na odredište na najbolji mogući način. Naše dostupne metode uključuju standardnu dostavu, brzu dostavu i dostavu na odabrano odredište.

2. Vrijeme dostave

Vrijeme dostave varira ovisno o odabranoj metodi dostave i lokaciji dostave. Nakon obrade narudžbe, primit ćete potvrdu s očekivanim datumom dostave. Molimo vas da imate na umu da su očekivani datumi dostave informativne prirode i mogu varirati zbog različitih faktora kao što su vrijeme obrade i vremenski uvjeti.

3. Troškovi dostave i montaže

Montaža i dostava solarnih ograda idu na naš trošak, tj. besplatni su. Dostavu vršimo našim vozilom i snosimo odgovornost za oštećenja u transportu.

4. Praćenje narudžbe

Kada vaša narudžba bude poslana, dobit ćete potvrdu o isporuci s detaljima vaše narudžbe, uključujući i informacije o praćenju. Možete pratiti status vaše narudžbe putem poveznice za praćenje koja će vam biti dostavljena.

5. Promjena adrese dostave

Ako želite promijeniti adresu dostave nakon što ste već izvršili narudžbu, molimo vas da nas što prije kontaktirate kako bismo pokušali ispuniti vaš zahtjev.

Za dodatne informacije ili pitanja o dostavi, slobodno nas kontaktirajte putem sljedećih kontaktnih informacija:

  • Email: info@solarneograde.com
  • Telefon: +387 65 35 92 78

Hvala vam što koristite solarneograde.com.

Datum zadnje izmjene: 26.03.2024.

My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories