Politika privatnosti

 

Pravila privatnosti

Zadnji put ažurirano: 26.03.2024.

Hvala vam što posjećujete našu veb stranicu solarneograde.com. Vaša privatnost nam je izuzetno važna, i ovim dokumentom želimo transparentno komunicirati kako prikupljamo, koristimo, otkrivamo i štitimo vaše lične podatke prilikom korištenja naše usluge.

Koje podatke prikupljamo

Prilikom posjete naše veb stranice, možemo prikupljati određene lične podatke, kao što su:

  • Ime i prezime
  • Kontakt informacije, uključujući email adresu i broj telefona
  • Adresa i ostali podaci o dostavi
  • Informacije o plaćanju, kao što su broj kreditne kartice ili PayPal podaci
  • Tehničke informacije o vašem uređaju i internet pregledniku, kao što su IP adresa, vrsta preglednika, jezik preglednika i slično
  • Informacije koje nam dobrovoljno pružite putem kontakt forme, upitnika ili drugih obrazaca na našoj veb stranici

Kako koristimo vaše podatke

Vaše lične podatke koristimo kako bismo pružili usluge koje ste zatražili, kao što su obrada narudžbi, dostava proizvoda, pružanje korisničke podrške i slanje relevantnih obavijesti o proizvodima i promocijama. Takođe, vaše podatke možemo koristiti za poboljšanje naših proizvoda i usluga, personalizaciju korisničkog iskustva na veb stranici te za analizu i istraživanje tržišta.

Kako dijelimo vaše podatke

Vaše lične podatke možemo dijeliti s pouzdanim trećim stranama samo u svrhu pružanja usluga koje ste zatražili, kao što su kurirske službe za dostavu proizvoda ili procesori plaćanja za obradu transakcija. Takođe, možemo otkriti vaše podatke kako bismo ispunili zakonske obaveze, zaštitili naša prava i imovinu te spriječili prijevaru ili štetne aktivnosti.

Kako čuvamo vaše podatke

Vaše lične podatke čuvamo na sigurnom serveru i primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite kako bismo spriječili neovlašteni pristup, gubitak, krađu ili otkrivanje vaših podataka.

Vaša prava

Imate pravo pristupiti svojim ličnim podacima, ispraviti netočne informacije, ograničiti obradu ili brisanje podataka ako to nije u suprotnosti s važećim zakonima i propisima. Takođe, imate pravo povući odobrenje za obradu podataka u bilo kojem trenutku.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili primjedbi u vezi s našim Pravilima privatnosti, molimo kontaktirajte nas putem email adrese info@solarneograde.com ili poštom na [adresa tvrtke].

Vaša privatnost je od izuzetne važnosti za nas, i uvijek ćemo raditi na zaštiti vaših ličnih podataka i osigurati transparentnost u našim postupcima obrade podataka.

 

My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories