Politika povrata

Posljednje ažurirano: 26.03.2024.

Hvala vam što ste odabrali naše proizvode na veb stranici solarneograde.com. U slučaju da niste u potpunosti zadovoljni kupljenim proizvodom, rado ćemo vam pružiti mogućnost povrata ili zamjene prema sljedećim uslovima:

Povrat proizvoda

Imate pravo na povrat proizvoda u roku od 30 dana od dana dostave. Da biste bili eligible za povrat, proizvod mora biti nekorišten, u istom stanju u kojem ste ga primili i u originalnom pakiranju. Molimo imajte na umu da određeni proizvodi, poput posebno izrađenih ili personaliziranih proizvoda, možda nisu podložni povratu.

Postupak povrata

Zahtjev za povrat proizvoda možete podnijeti putem kontakt forme na našoj veb stranici ili slanjem emaila na adresu info@solarneograde.com. Molimo vas da u zahtjevu navedete broj narudžbe, naziv proizvoda koji želite vratiti i razlog povrata. Nakon obrade vašeg zahtjeva, kontaktirat ćemo vas s detaljima o daljnjim koracima.

Troškovi povrata

Troškove povrata proizvoda snosite vi kao kupac, osim u slučaju kada je povrat proizvoda rezultat naše greške ili defekta proizvoda. Preporučujemo da koristite kurirsku službu koja omogućuje praćenje pošiljke i osiguranje, jer ne možemo garantovati primitak vraćenog proizvoda.

Povrat novca

Nakon što primimo vraćeni proizvod i utvrdimo da ispunjava uslove za povrat, izvršit ćemo povrat novca na vašu originalnu metodu plaćanja u roku od nekoliko radnih dana. Molimo imajte na umu da se rok za povrat novca može razlikovati ovisno o banci ili platnoj kartici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našom Politikom povrata, slobodno nas kontaktirajte putem emaila info@solarneograde.com ili putem kontakt forme na našoj veb stranici. Naš tim za podršku kupcima rado će vam pomoći i pružiti dodatne informacije.

Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugama je od najveće važnosti za nas, te se trudimo osigurati pozitivno iskustvo kupovine za sve naše klijente.

My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories