Uslovi korištenja

Dobrodošli na solarneograde.com. Molimo vas da pažljivo pročitate sljedeće uslove korištenja prije nego što pristupite ili koristite našu web stranicu. Korištenjem ove web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uslove korištenja u cijelosti. Ako se ne slažete sa ovim uslovima, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu.


1. Prihvatanje uslova


Korištenjem web stranice solarneograde.com, slažete se da ćete poštovati i pridržavati se ovih uslova korištenja, kao i svih primjenjivih zakona i propisa. Ako se ne slažete sa bilo kojim dijelom ovih uslova, ne smijete pristupiti ovoj web stranici.


2. Intelektualno vlasništvo


Sadržaj ove web stranice, uključujući, ali ne ograničavajući se na tekstove, grafike, logotipe, ikone, slike, audio i video zapise, dizajn, kodove i softver, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Sadržaj se smije koristiti samo u svrhu pregledavanja, kupovine proizvoda ili usluga, te ne smije biti reprodukovan, modificiran, distribuiran ili prenošen bez prethodnog pisanog odobrenja.


3. Registracija računa


Od vas možemo zahtijevati da registrujete korisnički račun kako biste pristupili određenim dijelovima ili funkcijama web stranice. Morate pružiti tačne, ažurirane i potpune informacije tokom postupka registracije i održavati svoj račun sigurnim.


4. Kupovina proizvoda


Kupovina proizvoda putem ove web stranice podložna je uslovima prodaje koji su objavljeni na web stranici. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove prije nego što izvršite kupovinu.


5. Odgovornost


Ova web stranica pruža informacije o proizvodima i uslugama, ali ne garantuje tačnost, potpunost ili aktualnost tih informacija. Koristite informacije na vlastitu odgovornost. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve gubitke ili štete nastale korištenjem ove web stranice.


6. Promjene i dopune


Zadržavamo pravo izmjene ili dopune ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku. Nove verzije uslova korištenja stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja na web stranici. Vaša daljnja upotreba web stranice nakon takvih promjena smatraće se vašim prihvatanjem promijenjenih uslova.


7. Pravni položaj


Ovi uslovi korištenja podložni su zakonima Bosne i Hercegovine. Bilo kakvi sporovi proizašli iz ili u vezi s ovim uslovima korištenja podliježu isključivo nadležnosti sudova u Bosni i Hercegovini.


Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o ovim uslovima korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt informacija navedenih na našoj web stranici.


Datum zadnje izmjene: 26.03.2024.

My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories